Για μένα είναι ένα απο τα πιο όμορφα ζώα σε όλο τον πλανήτη!
Ας μιλήσουμε γιαυτές:

-Ασπρες τίγρες είναι τίγρες με τις ρόδινες μύτες και το λευκό χρωματισμένη στην κρέμα γούνα με το Μαύρο, γκρίζα ή σοκολάτα-χρωματισμένα λωρίδες τα μάτια τους είναι συνήθως μπλε, αλλά μπορεί να είναι πράσινος ή ηλέκτρινος. Υπάρχουν περίπου 600 άσπρες τίγρες στον κόσμο. Επειδή αυτός ο χρωματισμός είναι έτσι εντυπωσιακός, οι άσπρες τίγρες έχουν γίνει δημοφιλής έλξη μέσα ζωολογικοί κήποι και ψυχαγωγία που επιδεικνύει τα εξωτικά ζώα μάγοι , είναι διάσημος για τη χρησιμοποίηση διάφορων εκπαιδευμένων άσπρων τιγρών στις επιδείξεις τους. Αντίθετο στη δημοφιλή πεποίθηση, οι άσπρες τίγρες είναι ένα απειλούμενο υπό εξαφάνιση είδος, αλλά είναι μια επιλεκτικά αναπαραγμένη μορφή μεταλλάξεων κανονικών πορτοκαλιών τιγρών.

Το χρώμα προκαλείται από το α υπολειπόμενος γονίδιο. γονίδιο για το λευκό ο χρωματισμός συνδέεται συνήθως με Τίγρες της Βεγγάλης, αν και η μεγάλη πλειοψηφία των τιγρών της Βεγγάλης έχει κανονικό, πορτοκαλής-και-μαύρος χρωματισμός. Οι άσπρες τίγρες έχουν εμφανιστεί στο Amur ή Σιβηρική τίγρηυποείδη. Δύο εγγραμμένοι καθαρής φυλής αδελφοί Amur αναπαρήγαγαν στο ζωολογικό κήπο Como, Μινεσότα έφερε το άσπρο γονίδιο. Οι άγριος-πιασμένοι γονείς τους ήταν καθαρές τίγρες Amur. Αυτές οι άσπρες τίγρες Amur έχουν διασταυρωθεί με τις άσπρες τίγρες της Βεγγάλης καθώς επίσης και αφήνοντας τον καθαρής φυλής απόγονο Amur. Όπως και τις άσπρες γενικές τίγρες και τις άσπρες τίγρες της Βεγγάλης, υπάρχουν καθαρής φυλής άσπρες τίγρες Amur. Οι περισσότερες άσπρες τίγρες που αναπαράγονται στην αιχμαλωσία είναι γενικές τίγρες ι.ε. υβρίδια από δύο υποείδη – ο συνηθέστερα, μισή Βεγγάλη και κατά το ήμισυ σιβηρικά.
A white tiger cub pictured during a medical examination at the 'Serengeti' Safari Park in Hodenhagen
Στη δημοφιλή πεποίθηση, οι άσπρες τίγρες δεν είναι albino οι αληθινές albino τίγρες δεν θα είχαν κανένα λωρίδα. Από «το λευκό οι τίγρεσ» δεν είναι πραγματικά καθαρό λευκό, καλούνται μερικές φορές τίγρες τσιντσιλά προκειμένου να αποφευχθεί η σύγχυση. Αλλα ονόματα είναι τίγρες πάγουαναφορά στην παγωμένη εμφάνισή τους και όχι στο βιότοπό τους. Δεν υπάρχουν κανένα στοιχείο αληθινό albinism στις σύγχρονες τίγρες μέχρι σήμερα, όλες οι αποκαλούμενες «albino τίγρεσ» είναι μέχρι τώρα τίγρες τσιντσιλά με τα κατ’ασυνήθιστο τρόπο χλωμά λωρίδες. Μέρος της σύγχυσης οφείλεται στη λανθασμένη αναγνώριση του γονιδίου τσιντσιλά ως αλληλόμορφο γονίδιο από τη albino σειρά.

Η μόνη περίπτωση των αληθινών albino τιγρών καταγράφηκε το 1922 στο στρατόπεδο μίκας, Tisri στην ινδική κατάσταση Cooch Behar όταν πυροβολήθηκαν δύο ρόδινος-ευεδ albino νέες τίγρες μαζί με τη μητέρα τους. Lydekker (1907) αμφέβαλε την ύπαρξη albino των τιγρών, αλλά τα παλαιά αρχεία Cooch Behar περιγράφουν μια καστανόξανθη τίγρη που πυροβολήθηκε 2 που χρωματίστηκαν μαζί με και 2 ασθενικά-κοιτάζοντας άσπρα cubs (νέες ενήλικες τίγρες) που είχαν επεκτείνει τους λαιμούς και τα ρόδινα μάτια. Στο «ζωικό βασίλειο», ο γαλλικός βαρώνος Georges φυσιοδιφών του 18$ου αιώνα Cuvier περιέγραψε μια λευκιά τίγρη τα της οποίας λωρίδες ήταν ορατά μόνο σε ορισμένες γωνίες της αντανάκλασης.

Μια καθαρή άσπρη τίγρη περιγράφηκε στο 1800s και παρουσίαση λωρίδων φαντασμάτων: «Μια πλήρως άσπρη τίγρη, με το λωρίδα-σχέδιο ορατό μόνο κάτω από το απεικονισμένο φως, όπως το σχέδιο μιας άσπρης τιγρέ γάτας, εκτέθηκε στο θηριοτροφείο αλλαγής του Έξετερ το 1820 και περιγράφηκε από το Χάμιλτον Smith «.

Όλες οι άσπρες τίγρες αυτήν την περίοδο στην αιχμαλωσία μπορούν να επισημάνουν την καταγωγή σε ένα μεμονωμένο άτομο – ένα αρσενικό που ονομάζεται Mohan, συλλήφθείτε στην Ινδία το 1951. Αν και Mohan δεν ήταν η πρώτη άσπρη τίγρη στην αιχμαλωσία, ήταν ο πρώτος για να αναπαραγάγει επιτυχώς στην αιχμαλωσία. Επειδή η λίμνη γονιδίων είναι τόσο μικρή, πολλές άσπρες τίγρες υποφέρουν από τα προβλήματα υγείας λόγω ενδογαμία. Για αυτόν τον λόγο, οι αρμόδιοι ζωολογικοί κήποι αρνούνται να αναπαραγάγουν δύο άσπρες τίγρες από κοινού. Εντούτοις, δύο λευκοί γονείς είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλιστούν άσπρα cubs εάν σύντροφοι άσπροι τιγρών με έναν συνεργάτη που είναιετερογυζυγώτικός για το γονίδιο, μόνο το ένα σε τέσσερις από τον απόγονο θα είναι άσπρο. Κατά συνέπεια, λόγω στην υψηλή ζήτηση για τις άσπρες τίγρες, οι αδίστακτοι κτηνοτρόφοι μερικές φορές ακόμα αναπαράγουν τις άσπρες τίγρες από κοινού. Μερικοί ζωικά δικαιώματα τα ενεργά στελέχη έχουν απαιτήσει μια στάση στην αναπαραγωγή των άσπρων τιγρών συνολικά.

Οι άσπρες τίγρες είναι πάντα εξαιρετικά σπάνιες στις άγρια περιοχές. Από τη σύλληψη Mohan, δεν έχει υπάρξει καμία περαιτέρω επιβεβαιωμένη αναγνώριση, αν και ζωολόγοι θεωρήστε ότι το γονίδιο μπορεί ακόμα να βρεθεί σε ορισμένους άγριους πληθυσμούς τιγρών της Βεγγάλης.

Οι άσπρες τίγρες τείνουν να είναι μεγαλύτερες από τους πορτοκαλιούς (κανονικούς) συγγενείς τους. Αυτό έχει οδηγήσει στις προτάσεις ότι το γονίδιο προωθεί το μεγαλύτερο μέγεθος και ότι το ασύμφορο άσπρο χρώμα στα homozygoutes είναι μια παρενέργεια. Ο ζωολογικός κήπος ξεπερνά την οργάνωση σε Ταμίλ Nadu, Η Ινδία διατηρεί μια άσπρη τίγρη studbook που συντάσσεται από AK Roychoudhury του ιδρύματος Bose στην Καλκούτα.

Ιστορικά αρχεία
tigers1

Οι άσπρες τίγρες έχουν καταγραφεί έξω από το ινδικό κράτος Rewa και τόσο μακριά μακριά όσο η Κίνα και την Κορέα και από το Νεπάλ, Βιρμανία, η της Μαλαισίας χερσόνησος, Sumatra, και Ιάβα. Ιστορικά, οι άσπρες τίγρες έχουν αναφερθεί στη βόρεια Κίνα, στη γεωγραφική σειρά της τίγρης Amur (προηγουμένως αποκαλούμενης manchurian/Τίγρη της βόρειας Κίνας και η σιβηρική τίγρη) και στον ινδοκινέζικο, Sumatran και υποείδη Javan. Οι άσπρες τίγρες δεν έχουν αναφερθεί μεταξύ της νότιας Κίνας, Τισσες Κασπίας ή τίγρες του Μπαλί.

Ασπρο μέρος μορφής τιγρών της παράδοσης σε μερικές περιοχές. Στην Κίνα η άσπρη τίγρη ήταν σεβαστή ως Θεός της δύσης, Byakko. Η άσπρη τίγρη αντιπροσωπεύεται στη νοτιοκορεατική σημαία στο έμβλημα Yin και Yang, η άσπρη τίγρη ως κακό απέναντι από τον πράσινο δράκο για καλό. Σύμφωνα με την ινδική δεισιδαιμονία, ο φονιάς μιας άσπρης τίγρης θα πέθαινε μέσα σε ένα έτος και η άσπρη τίγρη θεωρήθηκε ως ενσάρκωση ενός ινδού Θεού. Sumatran και απαιτημένη δικαίωμα κάθοδος Javan από τις άσπρες τίγρες, και οι άσπρες τίγρες θεωρήθηκαν ως μετενσαρκώσεις του δικαιώματος.

Οι άσπρες τίγρες με τα σκοτεινά καφετιά ή κοκκινωπός-μαύρα λωρίδες καταγράφηκαν στις άγρια περιοχές κατά τη διάρκεια της περιόδου Mughal από την ΑΓΓΕΛΙΑ 1556 – 1605. Μια ζωγραφική από 1590 των τιγρών κυνηγιού Akbar κοντά σε Gwalior απεικονίζει 4 τίγρες, 2 των οποίων εμφανιστείτε άσπρος. Τουλάχιστον 17 περιπτώσεις άσπρων τιγρών καταγράφηκαν στην Ινδία μεταξύ 1907 και 1933 σε διάφορες χωριστές θέσεις: Orissa, Bilaspur, Sohagpur και Rewa.

White_tiger

Ένα από τα πιό πρόωρα αρχεία των άσπρων τιγρών είναι ενός που επιδεικνύεται στο Λονδίνο το 1820 και που περιγράφεται από τα ξύλα περιστροφής j γ ως «κρεμώδες λευκό, με τα συνηθισμένα λωρίδες tigerine τόσο που χαρακτηρίζονται ασθενώς ότι ήταν μόνο ορατά σε ορισμένα φώτα «. Οι άσπρες τίγρες πυροβολήθηκαν συνήθως μεταξύ 1892 και 1922 σε ισχύ όπως Orissa, Ανώτερο Assam, Bilaspur, Cooch Behar και Poona. Το Pollock (1900) εξέθεσε τις άσπρες τίγρες από τη Βιρμανία και τους λόφους Jynteah Meghalaya, Μεταξύ της δεκαετίας του ’20 και της δεκαετίας του ’30 δεκαπέντε άσπρες τίγρες σκοτώθηκαν στην περιοχή Bihar και περισσότερο πυροβολήθηκαν σε άλλες περιοχές. Μερικά από τα τρόπαια που εκτίθενται στο μουσείο της Καλκούτας. Το 1922, δύο καθαρές άσπρες νέες ενήλικες τίγρες με τα ρόδινα μάτια πυροβολήθηκαν σε Cooch Behar (βορειοανατολική Ινδία). Στο στρατόπεδο μίκας, Tisri σε Behar. Στις 22 Ιανουαρίου 1939, ο πρωθυπουργός του Νεπάλ πυροβόλησε μια άσπρη τίγρη στο στρατόπεδο Barda σε Terai Νεπάλ. Το 1951, μια κανονική έγχρωμη τίγρη και cubs πυροβολήθηκαν, αλλά άσπρο cub της συλλήφθηκε ζωντανές μερικές ημέρες αργότερα. Αυτό το cub «Mohan» («Enchanter») είναι προγονικό στις περισσότερες σύγχρονες άσπρες τίγρες. Η τελευταία παρατηρηθείσα άγρια άσπρη τίγρη πυροβολήθηκε το 1958 και η μεταλλαγή θεωρείται εκλείψας στις άγρια περιοχές. Η σφαγή των εκατοντάδων των πορτοκαλιών τιγρών σκότωσε προφανώς τους φορείς του γονιδίου μεταλλάξεων.

Advertisements